Hösten 2020 öppnar WE Sigtuna stadsängar. En 700 kvm toppmodern tränings- och hälsoanläggning öppnas i Lidsl lokaler vid Pilsborondellen och Silvertorget.

2016 öppnade hockeyprofilen och fotbollsdomaren WE Sigtuna på Stora gatan i Sigtuna stad. I somras öppnade duon sin andra anläggning i centrala Knivsta. Nu öppnar de sin tredje anläggning i Sigtuna stadsängar. Med Lidl som granne vid Silvertorget byggs ett toppmodernt gym om 700 kvm, WE Sigtuna stadsängar, som ska komplettera de redan två befintliga gymmen i Sigtuna stad och Knivsta.

WE Sigtuna stadsängar blir ett välkommet komplement till Mountainbike-banor, skid- och löparspår och många andra trevliga aktiviteter i stadsdelen.

– Det gläder oss att WE väljer att öppna sin tredje anläggning i Sigtuna stadsängar. Det kommer att bli ett bra komplement och gynna de som väljer att bo, leva och verka här säger Kim Hultén, verksamhetschef Sigtuna stadsängar Exploaterings AB.

– Det känns fantastiskt kul att öppna vår tredje anläggning. Vi hoppas att detta kommer att bli ett välkommet tillskott till de som flyttar till Sigtuna stadsängar men även för våra befintliga medlemmar som kanske pendlar och varje dag åker förbi rondellen på väg till Märsta, Arlanda, Knivsta, Uppsala eller Stockholm, säger Niklas Wikegård och Jonas Eriksson.