Här trivs den aktiva familjen som vill bo nära men ändå långt bort

Under februari månad kommer vi att ha visning för ytterligare 11 tomter i det populära området Älvringen i Stadsängarna. Här får du en tomt med ett fantastiskt högt läge med utsikt över trädtopparna och naturen runt hörnet. Samtidigt närheten till Internationella Engelska skolan och Raoul Wallenberg Förskola.

Väljer du att köpa tomt här får du ett boende nära naturen, en egen oas bland träden men ändå med närheten till service som ger dig möjligheten till ett enklare och mer hållbart liv. På tio minuters promenad är du i Sigtuna stad. Här har människor i över 1000 år bott och träffats. Här kan du ta del av historien, ruinerna eller bara vandra längs strandpromenaden och insupa Mälarens lugn.

I Sigtuna stadsängar växer en levande stadsdel fram. Redan nu finns matvaruaffär, gym, en deli med servering, flertalet restauranger, apotek och mycket mer. Därtill växer andra verksamheter fram. Bland annat öppnas en padelhall sommaren 2021 och stadsdelen har snart en alldeles egen mountainbike-bana i OS-klass. På vintern tangerar stadsdelens eget skidspår, Äppelspåret, Älvringen så åker du skidor är det bara på med laggen och ut i spåret.

Sju av åtta tomter har redan sålts i Älvringens första etapp och i februari kommer vi ha visning på ytterligare 11 tomter. Försäljning av tomterna sker i mars månad.

ÄR DU INTRESSERAD AV EN TOMT OCH VILL BYGGA DITT DRÖMBOENDE ska du ta kontakt med Mäklarhuset i Sigtuna.
På deras hemsida kommer även information om visningar och försäljningsstart att läggas ut i början på februari.

Ansvariga mäklare är Matilda Gotthold och Lina Gustavsson