Padel i Sveriges mest hållbara stadsdel

Game – Set – Match

Om varken cykel eller skidor är något du brinner för. Helt ok då finns det andra alternativ som boende eller besökare i Stadsängarna. Kanske är padel din sport. I stadsdelen en mycket påkostad padelhall med fyra inomhusbanor och en utomhusbana.

WE padel satsar i Stadsängarna

WE Träning och hälsa är en aktör som sedan 2016 jobbat för att stärka folkhälsan i kommunen. De har i detta arbete öppnat 4 anläggningar varav den senaste i WE padel i Stadsängarna. En unik padelhall i Stadsängarna med boutique-känsla. Här är tanken att man ska trivas vilja sitta ner i en väl genomtänkt och vackert inredd lounge men också hänga en trappa upp där det finns träningsyta och golfsimulatorer.

 

Många vill spela på WE i Stadsängarna

Niklas Jihde och Alexander Kronlund
i WEs padelhall i Stadsängarna.

Utebanan är belägen utanför hallen med skog runt omkring. Mysigt att spela där när vädret tillåter.

Padelhallen har två lounger där spelare kan umgås både före och efter matcher.

Patrick Ekvall och Daniel Nannskog spelade bra på WEs invigning.

Omklädningsrum med duschar och produkter som schampoo, balsam etc. för de som spelat.....gör det enklare att packa träningsväskan.

Alla åldrar är välkomna.

Kaffe till de som spelar.

SPELGLÄDJE 1

SPELGLÄDJE 2

Det är självklart kul att kunna erbjuda en mängd olika aktiviteter i en stadsdel. Padel har växt explosionsartat men att ha en ”egen” stadsdelshall för våra boende och övriga invånare i Sigtuna ser vi som en klar fördel. Vi tänker att det både hjälper till att skapa en levande och friskare stadsdel.