Vi bygger ditt hem i Sigtuna stadsängar

BONAVA - Gretas Glänta BRF

Bonava - Gretas Glänta BRF

 I grannskapet Gretas glänta bor man modernt och bekvämt.

I Gretas glänta blir livet enkelt. Planlösningarna är välplanerade och rymliga, de höga fönstren gör att hemmet känns ljust och välkomnande, och den stora balkongen blir ett extra rum under årets varmare månader. I huset finns en bastu och relax, och på gården finns både boulebana och grillplats för trevliga stunder med dina nya grannar eller din familj. Eller kanske en ensamstund med boken under pergolan passar bättre? Bilen parkerar du enkelt i garage under huset.

OBOS - Honungskupan BRF

OBOS - Honungskupan BRF

OBOS bygger BRF Honungskupan. Husen byggs i trä med variationer i både höjd och färgsättning som ska föra tankarna till klassisk småstadsbebyggelse.

OBOS bygger 53 Svanenmärkta lägenheter, från tvåor till fyror, alla med möjlighet till utevistelse i form av balkong eller uteplats.
På innergården kommer det finnas plats för umgänge, lek men även föreningen egna bikupor.

Planerad inflyttning i februari 2023.

NRES - Tallkronan BRF

NRES - Tallkronan BRF

NRES (New Real Estate Sweden AB) är en nystartad koncern av Ulf Sjöstrand , Ulf Morelius och Peter Wågström. Tillsammans har de över 100 års av erfarenhet inom bygg- och fastighetsutveckling. Nu satsar de i Sigtuna stadsängar där de ska bygga kvarteret BRF Tallkronan.

 

Ett kvarter helt i trä och med solceller på taken. I Stadsängarna skapar NRES ett träkvarteret för hållbarhet och klimatfördelar. Därtill är projektet väl genomtänkt med ett antal unika aspekter som ska ta boendet ett steg längre. Med stor variation i bostadsutbudet i de 71 bostadsrättslägenheterna, pool på innergården och en väl tilltagen takterrass i bästa solläge ligger fokus även på den sociala hållbarheten i form av ett trivsamt boende med aktiviteter och gemenskapsytor.

 

Kvarteret kommer att innehålla bostadsrättslägenheter men även sex stycken stadsradhus med egna takterasser.  I souterrängvåningen kommer det finnas garage, cykelverkstad och vallabod.

HSB - Silverskatten BRF

HSB - Silverskatten BRF

I Sigtuna Stadsängar, precis intill Lidl och Silvertorget med all dess service bygger HSB BRF Silverskatten. 77 lägenheter i förening med garage och förråd i källarplanet.

HSB bygger ett attraktivt klimatsmart boende med en fin grön gård med lekmöjligheter, solceller och gröna tak. Lägenheterna är moderna, ljusa och välplanerade om 1-4 rum och kök. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats. Därtill finns ett antal exklusiva vindsvåningar med väl tilltagen takhöjd. Alla vindslägenheter får dessutom loft.

BONAVA - Äppellunden BRF

Bonava - Äppellunden BRF

Bonava bygger 35 rad- och parhus samt ett fristående hus i storlekarna 121 och 123 kvadratmeter samtliga med bostadsrätt.
Äppellunden heter det familjevänliga grannskapet. Hemmen är svanenmärkta med egen uteplats, mysig äppellund på gården och barnvänliga lekytor.

 Grannskapet och gårdarna har inspirerats av gamla Sigtuna och här planeras vindlande gångar, äppelträd och vacker spröjs på fönsterna.

 

Inflyttning beräknas till våren/sommaren 2022.

SIGTUNAHEM - Silverskatten Hyresrätter

Sigtuna Hem - Silverskatten Hyresrätter

I december 2019 flyttade de första hyresgästerna in i Silverskatten.
Kvarteret består av fyra byggnader som totalt innehåller 69 lägenheter (1–4 rum och kök, 26–95 kvadratmeter). Sex av lägenheterna har takterass.

Alla lägenheterna är tillgänglighetsanpassade och mäter 2,5 meter i takhöjd. Många av lägenheterna har fönster i tre väderstreck. Balkongerna är 6 meter långa och 1,80 meter djupa.
Hyrorna ligger på 6 900–16 610 kronor per månad

I källarplan finns garage med plats för 34 fordon. Två av parkeringsplatserna i garaget är speciellt anpassade för elfordon. I garaget finns det också en handikapplats, dessutom finnas ytterligare en handikapplats på innergården.
Det finns också en bilpool med elfordon som intresserade boende kan ansluta sig till. Our green car

 

BONAVA - Eriks Gränd Hyresrätter

BONAVA - Eriks Gränd Hyresrätter

De Svanenmärkta hyreslägenheterna i Eriks gränd är ett välkommet tillskott i den nya stadsdelen Sigtuna stadsängar som växer för varje dag. De två kvarteren med lägenheter om 1–4 rum och kök omfamnar varsin fin innergård som blir hyresgästernas egen mötesplats direkt utanför dörren.

 

Kvarteret Eriks gränd är fördelat på två trivsamma kvarter. Här kan du välja bland ettor med sovalkov, tvåor med plats för dubbelsäng, smart planerade treor och fyror för den större familjen. Lägenheterna blir 30–87 kvadrat, de flesta med egen balkong eller uteplats. Oavsett storlek är inredningsstandarden hög.

 

Själva husen har inspirerats av gamla Sigtuna och fått en dov färgpalett. Fasaderna skiftar i färg och ger en varm och ombonad känsla. För att skapa ytterligare trivsel har husen olika höjd och typer av tak.

 

De två kvarteren har också varsitt cykelförråd och källsorteringsrum. De delar på en fin gemensamhetslokal.

 

Inflyttning beräknas från mars 2022.

 

Är du intresserad av att hyra en lägenhet i Eriks gränd behöver du vara registrerad i bostadskön hos Sigtuna Bostadsförmedling. Vill du registrera dig gör du det här: Sigtuna Bostadsförmedling

Om du har frågor kan du ringa Sigtuna Bostadsförmedling på telefon: 08-572 379 90.

Radhus i Älvringen

Radhus i Älvringen

6 st arkitektritade friköpta radhus kommer att byggas i Älvringen i Stadsängarna.
4-5 rok med takterrass med tomter på 147-276 kvm.
Fasaden är i cederträ och försäljningen är påbörjad.

För mer information kontakta Fastighetsbyrån i Sigtuna.