I Stadsängarna finns det något för alla

Skidor x 4

Äppelspåret är Stadsängarnas alldeles egna längdspår.
Från din dörr kan du som boende i stadsdelen sätta på dig laggen och bege dig ut i spåret som är 3,5 kilometer långt. Men skidor är inte bara en vinteraktivitet om du bor i Stadsängarna

Cykel, cykel, cykel

Stadsängarna kan stoltsera med en OS-klassad XCO-banan för både vardagscyklister och proffs mountainbikeåkare. Sigtuna Bike Arena blir Sveriges mest kompletta anläggning för utomhuscykling.

Mat och prat

Stadsängarna har gått om restauranger och caféer. Här kan du träffa dina vänner på en fika eller en bit mat eller varför inte en AW med lite musik för att starta helgen.

Skola och förskola

Vi är väldigt glada över att både Internationella Engelska skolan och Raoul Wallenbergs Förskola valt att starta verksamheter i Stadsängarna.

Golf både ute och inne

I Sigtuna stadsängar har du en kort promenad eller cykeltur till Sigtuna golfklubb. På vinterhalvåret har WE Padel två golfsimulatorer samt en putting green som du kan öva dina slag på.

Yoga och träning

För träning och yoga kan du besöka WE Stadsängar.

Närheten till vatten

Var du än befinner dig i Sigtuna har du nära till vatten. Så också i Stadsängarna. Aktiviteterna kopplade till vatten är många både sommar som vinter.

Padel

Fyra innebanor och en utebana. WE padel har etablerat sig i stadsdelen med en hall som har det mesta.

Direkt utanför dörren

Med skog direkt utanför dörren kan man välja en promenad, tipsrunda, joggingtur, kurragömma, picnic, svamp- och bärplockning eller någon annan aktivitet.